Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rimpar
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Aparat de spalat cu aburi Carwash
1 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Carwash este un aparat de spalat cu aburi creat special pentru o curatare exceptionala a suprafetelor, pana si a celor greu accesibile, a tapiteriei, a geamurilor , a petelor dificile sau a gumei de mestecat dezinfectand in acelas timp. Ideal pentru  curatarea scaunelor din piele sau a parului animalelor de companie care este dificil de indepartat.

Datorita aburului si a detergentului folosite simultan se obtine o curatare in profunzime a tesaturii, fara a imbiba scaunul cu apa si cu o economie de 50% la produsul chimic de curatat, cat si la cantitatea de apa folosita.

Functia de aspirare functioneaza cu trei stadii de viteza adunand praful  cat si lichidele in rezervorul de inox din interiorul aparatului.

Multumita tubului de aer cald ce este atasat huselor aplicabile pe tapiterie uscarea va fii de 100%, atat a scaunelor cat si a podelei autoturismului.

Cu ajutorul ozonului veti elimina bacterile, germenii si mirosurile neplacute, ca mirosul de fum de tigara. Reîncărcare automată a apei din cazan.

Reglarea scurgerii de abur / apă
Aspirație de solid și lichid
Furnizarea combinatei de abur / apă și aspirație simultană
Temperatura apei de 40
Pulverizare cu aer cald curat 50
Locuri de uscare cu aer cald, la 50

Motopompa de spalat cu 1450 RPM, 150 de bari,21 l\min., HP 7,5, 400V-50 Hz 3 Ph.
La cerere pompele pot fi personalizate (cu by-pass, injector detergent, cutie electrica, etc.)
Oferim transport sin garantie.
Din Gura in Gura